Rólunk

 

A Hotel Furmint ismét megnyitotta kapuit a Sárospatakra pihenni érkezők előtt. Az épület nemcsak kívül, de belül is megújult – 23 szobájának teljes körű renoválása vendégeink minden igényeit kielégíti.

 

A hotel 2022. január 31-től a Tokaj-Hegyalja Egyetem fenntartásáért is felelős Tokaj-Hegyalja Egyetemért Zrt. gondozásába került át.

 

A régióban, de különösen a Tokaj-hegyaljai borvidék sárospataki egyetemén nagy jelentőséggel bír a megfelelő szakemberképzés. Ezt mutatja az is, hogy az Egyetem képzési palettájának minden szintjén – alapszak, felsőfokú szakképzési  szak és mesterképzés is – megjelenik a turizmus-vendéglátás és menedzsment oktatás. A szálloda és az Egyetem fizikai közelsége tehát nem véletlen, hiszen a leendő turisztikai és vendéglátós szakemberek itt is letöltehetik majd gyakorlati idejüket, hogy diplomájuk átvétele után tovább erősítsék és öregbítsék a régió és az ’alma mater’ hírnevét a Hotel Furmintban megszerezett tudásukkal.

 

A szálloda folyamatosan bővíti szolgáltatásai sorát is. Jelenleg masszázs és szauna igénybevételére van lehetősége vendégeinknek, előzetes időpontfoglalás után.